06 - 104 90 202 info@boksfittherapie.nl

Over Boksfit Therapie

Ons trainingscentrum is gevestigd in Veenendaal Midden-Nederland. Voor trainingen in Boksfit Coaching- en therapie ben je bij ons aan juiste adres. Wij geven deze trainingen als een 3 of 6 maanden training, individueel of in groepsverband. Tevens bestaat de mogelijkheid om dit te combineren met een mindfulness MBSR traject. daarnaast bieden wij 2 jaarlijks de 2-daagse trainers opleiding aan.

Levi

Het is mijn passie om mensen te helpen fitter en gezonder te worden. Boksen is heel allround: kracht, conditie en snelheid komen allemaal bij elkaar. De vooruitgang en lol die mensen aan mijn lessen beleefden, geven mij veel voldoening. Dit zette me aan het denken over het oprichten van mijn eigen centrum voor fitheid, vitaliteit en weerbaarheid.

Toen de kans zich voordeed een samenwerkingsverband aan te gaan met MCH Training & Coaching B.V. in Veenendaal, was Boksfit Therapie geboren. Steeds meer mensen van alle leeftijden weten Boksfit Therapie inmiddels te vinden.

Wil jij op een leuke, intensieve manier aan je conditie, kracht, ontspanning en ideale lichaamsgewicht werken?

Boksfit Therapie helpt mensen supergemotiveerd fit, gezond en vitaal te worden met Personal Training, Boks Fit en Boks Coaching. Of je nu wilt leren boksen, wilt afvallen, lekker fit wilt blijven, of gewoon lekker in je vel wilt zitten. De veelzijdigheid van bokssport is goed voor iedereen.

Wil jij ook op een leuke, intensieve manier je fitheid en vitaliteit verbeteren?

 
 

Wilco

Wilco is werkzaam als professioneel geestelijk verzorger bij overheid. Hij heeft deelgenomen aan buitenlandse missies in Bosnië, Irak en Afghanistan. De jarenlange ervaring van onder druk presteren en balans zoeken in life-events, die hij tijdens deze missies heeft opgedaan, zet hij nu o.a. in bij de Mindfulness MBSR trainingen en opleidingen van Mindfulness Centrum Heuvelrug.

 

Mindfulness Centrum Heuvelrug is aangesloten bij:

VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland

CRKBO: Gecertificeerde Onderwijs Instelling én docent